Wednesday, January 15, 2014

SHAKLEE: Kelebihan & Faedah jadi ahli

SALAM..

sayangnya sape2 yang guna product daripada Shaklee tapi x mendaftar..
banyak faedahnya tau..
saya kongsi kan di sini dengan penjelasan yang terang dan nyata..

ANDAI kurang faham..terus hubungi saya..

hubungi saya


Apa pilihan yang ada untuk berdaftar?


Ada 2 pilihan di tangan anda

1) Low bajet? Anda boleh mula mendaftar dengan serendah RM65 untuk kit pendaftaran. Tambahan RM10 untuk pos kit keahlian ke Semenanjung Malaysia. RM20 untuk Sabah & Sarawak. Anda layak membeli dengan harga ahli terus pada pembelian kali pertama sekaligus pendaftaran juga. ATAU anda boleh ke mana2 branch Shaklee yang berdekatan dan mendaftar sebanyak RM65 dengan menggunakan ID saya 1092200 sebagai sponsor anda.(syarat pendaftaran)


>>anda akan terus diserap masuk ke TEAM kejayaan yang akan memberi guideline yang jelas tentang tips jualan dll..x rugi okey..

2) Anda punya kos yang lebih tinggi? Berminat untuk mula mengedarkan barangan Shaklee untuk orang lain juga?
Beli barangan berjumlah minima 200UV dan ke atas untuk melayakkan anda memperolehi KEAHLIAN PERCUMA!
Ya..PERCUMA maksudnya anda tak perlu membayar RM65 tambahan utk pendaftaran.

Berapa anggaran nilai untuk barangan dengan 200UV point ni? Actually tiada nilai yang tepat dapat sy bagitau..sebab setiap barangan ada UV berbeza2 walaupun harga sama. So saya just boleh bagitau anggaran dalam rm650-rm700 (harga ahli). Maybe less, maybe higher.
DAFTAR MELALUI SAYA PUN BOLEH.. =)


 Apa kelebihan menjadi ahli / pengedar Shaklee?


  1.   Pembelian dengan harga ahli (jimat 15-20% dari harga pasaran)
  2.   Setiap pembelian, anda akan diberi points UV yang ditukar kepada cash setiap bulan*
  3.   Nikmati offer bulanan Shaklee
  4.   Dan pelbagai lagi insentif/ganjaran menarik dari Shaklee. (terutamanya untuk yang serius) 
 PROGRAM GANJARAN TUNAIBonus Kumpulan Peribadi (21%)
Bonus Peribadi Bersih merupakan pendapatan yang dibayar oleh Shaklee berdasarkan jumlah PV Kumpulan Bulanan anda. Peratusan Bonus Peribadi Kasar diambilkira melalui UV kumpulan anda. Peratusan ini akan meningkat seiring dengan kenaikan tanggungjawab kepimpinan anda bilamana anda menaja pengedar baru masuk ke dalam kumpulan anda. Untuk melayakkan diri menerima Bonus Peribadi, Pengedar mestilah mempunyai paling minimum 30 UV Peribadi dalam bulan pembayaran bonus.


Bonus Kempimpinan (sehingga 6 paras ke atas)

Anda layak menerima Bonus Kepimpinan apabila anda melahirkan Pemimpin Jualan yang baru di dalam organisasi anda (“break out”). Bonus Kepimpinan dibayar kepada semua Pemimpin Jualan yang layak dan menepati prestasi yang digariskan untuk bonus ini.
Bonus Kepimpinan dibayar berasaskan pada PV Kumpulan sehingga Pemimpin Jualan tahap ke-enam. Pembayaran bonus ini berasaskan jumlah sebenar Kiraan Mata pada Tahap Pertama (First Level Point Count) dalam kumpulan tersebut.Insentif Coordinator (sehingga 1.5%)
Bonus Insentif Khas Shaklee (Insentif Coordinator) merupakan satu insentif dan ganjaran bagi prestasi perniagaan cemerlang yang ditawarkan kepada pangkat Coordinator dan ke atas, yang layak.


PROGRAM KERETA
Program Subsidi Kereta Shaklee ialah program insentif yang ditaja khas oleh Shaklee untuk semua para Pemimpin Jualan Shaklee yang menepati syarat-syarat yang ditentukan.

Pemimpin Jualan yang menepati syarat kelayakan akan mendapat kredit kereta setiap bulan dimana mereka perlu memenuhi syarat perlaksanaan Program Kereta ini secara minimum. 


 
PROGRAM KONVENSYEN

Sebaik sahaja anda mencapai pangkat Supervisor, anda telah mula mendapat mata terkumpul untuk Program Konvensyen Shaklee. Destinasi dan kelayakan UV bagi setiap konvensyen berbeza pada setiap tahun. Kelebihan berdaftar dengan saya
Bimbingan intensif disediakan secara ONLINE di Facebook, group EXCLUSIVE hanya pengedar sah yang berdaftar bersama kami layak menyertai dan mendapatkan RAHSIA KEJAYAAN kami yang tidak terdapat di mana2 group lain

Bimbingan OFFLINE - Coaching, Kelas bimbingan disediakan dan kami juga mengadakan Misi Road Tour ke setiap negeri di Malaysia.


BERMINAT INGIN MENJADI AHLI?
HUBUNGI SAYA UNTUK KETERANGAN LANJUT:
INDEPENDENT DISTRIBUTORS ANDA : 1092200

pm/contact : FB NIK ANNA OTHMAN
phone/sms/whatsApp:013-5265534
fanpage : LIKE Vitamin4Life
Email : nikshahana@gmail.com 


COD : Kota bharu.kubang kerian.bachok.peringat.kok lanas.