Saturday, January 4, 2014

Cara hilangkan kembung perut semasa hamil

Mengandung bagi seseorang wanita yang telah berkahwin adalah satu nikmat yang diberikan oleh ALLAH tiada tolok bandingnya..Saya percaya wanita di luar yang sudah berkahwin ingin mengandung. ingin memberikan zuriat kepada sang suami sebagai bukti cinta dan kasih sayang. Betul, anak jua lah pengikat kasih sayang suami isteri..

wanita yang mengandung sanggup menerima beberapa fasa trimester yang kadang-kadang agak menyiksakan. tapi dugaan itu mampu diharungi demi anak yang dikandung. mungkin juga sebab itulah, ibu adalah mereka yang diangkat tinggi darjatnya.

Perkara biasa yang berlaku semasa hamil adalah kembung perut. Saya juga mengalami situasi ini. Ia adalah normal disebabkan meningkatnya hormon progesteron menyebabkan sistem pencernaan di tubuh berjalan lambat dan gas berkumpul di dalam saluran pencernaan. 

sebelum dipertemukan dengan produk SHAKLEE ini, saya pernah berjumpa doktor. jawapannya tiada ubat khusus bagi menghilangkan kembung ini. Sememangnya ubatan tidak digalakkan kerana takut akan menjejaskan janin yang dikandung.

alhamdulilah..PEPPERMINT GINGER PLUS daripada SHAKLEE ini yang sememangnya 100% bahan organic. mengandungi 4 jenis herba iaitu pudina, halia, adas dan cekur manis untuk melegakan senak perut, angin, gastrik, mabuk laut dan penghadaman


pada ibu yang diluar sana yang ingin kan keselesaan pada perut.InsyaALLAH peppermint ginger plus dari Shaklee ini sangat2 membantu anda.

mengandungi 90 biji kapsul untuk 3 biji diambil satu2 masa apabila perlu sahaja. Tiada harga yang mahal untuk dibayar bagi keselesaan ibu mengandung.

kebaikan untuk dikongsi bersama.

pls2,jgn SEGAN jgn MALU..saya sedia membantu anda..

khidmat konsultansi berterusan secara PERCUMA..

 
pm/contact : FB NIK ANNA OTHMAN
phone/sms/whatsApp:013-5265534
fanpage : LIKE Vitamin4Life
Email : nikshahana@gmail.co

COD : Kota bharu.kubang kerian.bachok.peringat.kok lanas.bandar pasir mas