Monday, November 24, 2014

Hilangkan Bau Badan Supaya Pasangan Anda Tak Cari Yang Lain

"salam kak, ada tak vitamin Shaklee untuk hilangkan bau badan"..selalu jugak saya diajukan soalan dan pertanyaan camni..masalah bau badan tak kira lelaki atau perempuan...bila bau badan masih menghantui dan iktiar dah buat dan cuba segala bagai produk semburan, deodorant tapi masihh badan berbau..lebih-lebih lagi ketika cuaca panas..

kita iktiarkan dengan pengambilan supplement..cuci dalaman terus..kan?..saya tahu bila masalah ini timbul, mula la tahap keyakinan menurun..

wei..sape nak kawan kalau ketiak berbau..kita sendiri pun kurang selesa nak bergaul..lagi la empunya diri yang mana lebih tahu perasaan nya kan..mereka-mereka yang terdekat je yang mampu nak menghidu bau badan anda..tapi nak bagitau tak sampai hati..so, redha jela..oopss..

Bau badan boleh diatasi


Sebenarnya bau badan yang busuk ni adalah disebabkan pengumpulan toksin dalam badan. Toksin boleh berkumpul di mana-mana sama ada di bawah kulit, dalam salur darah, dan pada organ contohnya perut dan usus.Badan dan mulut berbau berlaku kerana proses penyeimbangan fungsi perut untuk pembuangan toksin. Tak guna kalau sembur berbotol-botol minyak wangi tapi kita tak bantu untuk flush out toksin tu keluar daripada badan.


Bagaimana nak buang? Selain banyak minum air kosong, boleh juga ambil produk yang menggalakkan detoksifikasi secara semulajadi.


Cadangan supplement Shaklee untuk Masalah Bau Badan

Alfalfa Complex
Agen detoks yang terkenal. Ia membantu membuang toksin daripada salur darah, usus, dan hati. Perjalanan darah menjadi lancar begitu juga proses perkumuhan oleh organ hati dan perut.


Herb-lax
Meransang usus untuk melakukan proses pembersihan secara lembut dan mengembalikan proses semulajadi pergerakan usus.
Selepas bantu tubuh kita menyingkirkan toksin, badan akan lebih sihat dan segar, masalah badan berbau busuk masam tiada lagi dan kita boleh bergerak dengan bebas dan yakin..

Gabungan 2 supplemenat ini ternyata hebat untuk anda yang mempunyai masalah bau badan...amalkan minum air masak secukup nya bagi membantu buah pinggang anda memproses dan membawa keluar toksin melalui urin..

Bantu diri anda untuk bebas daripada masalah bau badan~

Kebaikan untuk dikongsi bersama..

please jangan segan jangan malu..bagi peluang untuk saya bantu anda:.

 

hubungi saya k.. 

 

pm/contact : FB NIK ANNA OTHMAN

 

Sid : 1092200 


phone/sms/whatsApp:013-5265534


fanpage : LIKE Vitamin4Life


Email : nikshahana@gmail.com 


 


COD : Kota bharu.kubang kerian.pengkalan chepa.bachok.peringat.kok lanas

KLIK sini jika xnak MENYESAL

 * Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.