Sunday, November 2, 2014

PROMOSI November 2014 OMEGA GUARD Shaklee pada harga yang murah dan berbaloi

kak, bulan ni promosi ape ye SHAKLEE buat??

dah agak dah..memang tu soalan customer saya awal2 bulan..kikiii..sebab nya memang setiap bulan baru..masuk je bulan baru memang Shaklee akan buat promosi yang buy 6 free 1 tu...

dan

berita gembira nya..Promosi bulan ni Omega Guard..Ya ALLAH.saya sendiri as a SID..yang memang pengguna vitamin Shaklee duk tunggu promosi Omega ni..nak tahu x kenapa?

bukan mahal sangat pon Omega ni banding khasiat minyak ikan omega 3 yang mampu menjaga kesihatan untuk lebih baik..seluruh keluarga plak tu boleh consume..

saya kan ibu hamil..bila masuk trimester ke 2..memang nak ambil Omega Guard ni..bukan sahaja untuk diri saya sendiri tapi untuk bayi dalam kandungan ni..

tahu x apa yang Omega Guard dapat berikan untuk ibu hamil macam saya dan ibu hamil di luar sana..

Nantikan entry khas..apa khasiat omega Guard untuk ibu hamil..jeng..jeng...

dan berita baik nya...banyak betul berita baik nye bulan ni kan..bulan promosi omega guard..dapatkan penjimatan yang luar biasa dengan pembelian 2 botol Omega Guard..

 
 saya akan cerita kan secara umum..khasiat Omega Guard untuk mereka di luar sana..
jom review sini..


Sebab apa saya kata ia minyak ikan terbaik? Sebab-sebabnya ialah:

1. Omega Shaklee adalah daripada ekstrak ikan2 saiz kecil. Kenapa? Sebab ikan saiz kecil mengandungi sangat sedikit logam berat dan toksin dalam spesis terkecil rantai makanan.

2. Ia di proses dengan kaedah ultra tulen bergred farmaseutikal dengan teknologi terkini! Dalam bahasa lain, dengan kaedah penyulingan proprietari tiga molekul!!

Proses ni istimewa sebab ia boleh ekstrak omega yang paling tulen (jarang dibuat oleh syarikat lain sebab ia proses yg mahal), dan menyingkirkan bahan-bahan berbahaya seperti-plumbum, merkuri, arsenik, kadmium, dioksin, dan PCB (polychlorinated biphenyl) iaitu bhn buangan kimia industri yang sangat berbahaya.

3. Omega Shaklee adalah ekstrak isi ikan, "flesh fish", bukan ekstrak organ ikan seperti hati. Hati adalah tempat pengumpulan bahan-bahan toksik berbahaya juga pengumpulan lemak.

4. Omega Shaklee adalah ekstrak ikan bebas lautan sejuk seperti sardin, makerel, hering, anchovies. Kebanyakan syarikat menggunakan ikan yang diternak secara komersial, guna sangkar, makan pellet sepanjang hidup..ini menyebabkan kandungan Omega-3 dalam ikan tersebut kurang, tidak berkualiti malah penuh bahan sintetik daripada pellet tersebut!

5. Lengkap dengan 7 rangkaian asid lemak Omega 3:


  • EPA - 180 mg
  • DHA -120mg
  • EFA - 330mg
  • lain-lain Omega-3 - 31.7mg
6. Ia ekstrak tulen minyak ikan, bukannya lemak ikan! Banyak syarikat mengeluarkan suplemen 'lemak ikan' untuk mengurangkan kos!

7. Omega Guard Shaklee halal, tulen, berkualiti tinggi, bioavailable, low ordour, mudah di hadam, boleh dikunyah oleh kanak2!!


Sebab itu ia minyak ikan yang paling digemari ramai! Barang 'mahal' sememangnya mahal kan?

kebaikan untuk dikongsi bersama


pls2,jgn SEGAN jgn MALU..saya sedia membantu anda..
khidmat konsultansi berterusan secara PERCUMA..

pm/contact : FB NIK ANNA OTHMAN

phone/sms/whatsApp:013-5265534

fanpage : LIKE Vitamin4Life

Email : nikshahana@gmail.com 

COD : Kota bharu.kubang kerian.bachok.peringat.kok lanas