Friday, December 11, 2009

SAJE-SAJE

Saje nk tunjukkn hasil kreatif Abg aku..punye la minat menjahit..aku gak beruntung dapat abg mcm ni..xyh la tempah kt kedai..sume bj adik2 p'puan, abg aku yg jahit..abg aku tu cikgu.. korang jgn slh sangka lak, even dia suke kerja2 p'puan ni x bermakna dia lembut..haa~.. tgk la hasil terbaru jahitan manik abg aku neh..korang nilai lah sendiri hsl kerja ni..
harga tempahan, i'm not sure..


ni paling mahal kot..lmbt leh siap..klo x slp RM250...Sanggup ke org byr harga ni..emm..

 

simple dgn bunga lawang...NICE
 
 

manjalara kot nama design bunga jahitan manik nie..


 merah vs hitam memang berSERI...=)


sume gmbr2 ni adalah tempahan org..aku tukang ambik gmbr je..dlm hati rse nk blaja wat gak ni..ble ade mse k.. 

NEXT..ni koleksi bj aku yg abg jahitkan..THANKS..

 
byk ag bj yg abg jahit....kemas jahitan..

 
Byk lak gmbr tuk entry ni..sory....just enjoy k..saje nk share..











p/s sape2 yg berkenan n nk tempah jahit manik..leh aje...tempahan d terima ikut kesesuaian waktu..harga boleh d runding..=) 




4 comments:

ChekguSekolah said...

manyaknya..
untung..
kawen t dah ada yg buatkan baju kawen..

nik anna said...

chekgu sekolah~insyaALLAH..klo time tu dia free..barangan hantaran pon abg ana boleh wat..ramai gak g tempah..

nOor aNIes said...

nk tmph nk wat caner?

nik anna said...

noor anies~betul nk tempah ni??boleh.. tp kena poskn bj n choose design bunga yg nk.klo nk design bru yg x sme dgn sape2..boleh request kn..=).hrga tempahan ikut design bunga n blh d runding.contct email nik_papergirl@yahoo.com.