Saturday, August 2, 2014

promosi bulan Ogos untuk penjimatan berganda : GLA COMPLEX untuk rawatan Jerawat

setiap bulan..memang ramai peminat Vitamin semulajadi Shaklee duk tunggu promosi yang berlangsung setiap bulan...

dan bulan Ogos ini..berita baiknya GLA Complex untuk kulit berjerawat, untuk kesuburan, untuk rawatan dalaman hormon..vitamin promosi buy 6 free 1..

antara vitamin yang terlaris yang saya jual setakat ini..alhamdulilah..memang ramai yang cari penawar untuk atasi jerawat..tahniah untuk anda..kerana tidak membiarkan jerawat berleluasa tumbuh..

mana yang masih ragu2 nak menggunakan product kecantikan baiki sel kulit dari dalam..nak rawat masalah jerawat..nak x nak....saya akan kongsikan beberapa testimoni terbaik..di next entry..=)..supaya anda yakin..sebab saya sendiri yang mengalami nya..

di entry ni, saya kongsikan serba sedikit apa yang GLA COMPLEX boleh buatkan untuk kesihatan anda..cekidut~

Gamma linolenic acid atau GLA ini sangat penting untuk kesihatan yang optima. Malangnya kebanyakan dari kita tidak mengambil GLA ini dengan mencukupi daripada makanan. Sebab itu suplemen GLA sangat di galakkan sebab ia mempunyai fungsi yang sangat besar kepada tubuh kita, antaranya kesihatan organ terbesar iaitu kulit.

Bagaimana GLA Complex boleh membantu menghilangkan jerawat anda?
 
GLA adalah komponen yang sangat penting untuk kulit sihat dan cantik. GLA membantu mengekalkan kestabilan dan bendalir semulajadi serta mencegah kehilangannya. GLA berperanan memastikan kulit sentiasa lembap dan berfungsi memperbaiki sempadan bendalir kulit.

Oleh kerana ia juga berperanan mengawal dan mengatur semula hormon tubuh, jadi ia mampu merencat hormon pada kulit yang boleh menyebabkan akne dan jerawat.

Antara tanda hormon tak stabil ialah jerawat terutamanya semasa kedatangan haid.Bagaimana hormon dalam tubuh dihasilkan?

Sistem endokrin yang menghasilkan hormon. Walaubagaimanapun, tubuh kita mempunyai sistem semulajadi untuk menghasilkan berapa banyak hormon yang dihasilkan dalam sistem endokrin kita dan menapisnya daripada darah.

Tetapi, terdapat juga regulator hormon yang mana ia menentukan sebanyak mana hormon dalam setiap sistem tubuh kita. Hormon regulator ini boleh di namakan sebagai pre-kursor hormon.

Pre-kursor hormon ini di bina dari LEMAK. Tapi bukan sebarangan lemak tau..

Hormon pre-kursor yang berbeza dihasilkan oleh lemak yang berbeza. Sesetengahnya menyebabkan pembengkakan dan sesetengahnya pula mencegah pembengkakan.

Terlalu banyak lemak yang 'salah' boleh menyebabkan tubuh kita menghasilkan pre-kursor yang akan 'membengkakkan' jerawat kita. Lemak yang 'betul' pula menghalang pembengkakan, ditambah dengan keseimbangan hormon semulajadi, kesan anti-pembengkakan juga anti-jerawat.

Lemak 'baik' yang sangat penting untuk mengimbangi hormon penyebab jerawat adalah yang paling SUSAH DIDAPATI dari diet.

Lemak 'baik' itu adalah GLA! GLA mempunyai sifat mengimbangi hormon yang sangat kuat. Jika diambil bersama-sama vitamin A (Carotomax), ia adalah gabungan mantap yang mampu memperbaiki dan menghapuskan jerawat!


nak penjimatan berganda..hubungi saya segera!


SUMBER GLA Complex Shaklee daripada tumbuhan borage (borage oil) yang mempunyai 2kali ganda GLA daripada dlm EPO, juga 3 kali berkesan dari EPO

pls2,jgn SEGAN jgn MALU..saya sedia membantu anda..khidmat konsultansi berterusan secara PERCUMA..


 

pm/contact : FB NIK ANNA OTHMAN 
Sid : 1092200 
phone/sms/whatsApp:013-5265534

fanpage : LIKE Vitamin4Life

Email : nikshahana@gmail.com  COD : Kota bharu.kubang kerian.pengkalan chepa.bachok.peringat.kok lanas


KLIK sini jika xnak MENYESAL

 * Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.