Wednesday, May 6, 2015

Anugerah Terindah : Ahmad Iman Huzaifie Turns 2 Month

Tidak terasa masa berlalu sangat cepat...hilang terus rasa sakit bersalin bila dapat menatap 24jam anak yang dikandung..anak bujang saya yang senang nak dijaga..

mama akan sentiasa ada dengan anak-anak mama..ohh papa..hujung minggu yang pasti tak sampai 48jam pun jumpa..kalau ada cuti sekolah baru panjang sikit masa nak bersama..T_T..


Ahmad Iman mama 35 hari..


Setiap hari doa mama..moga ALLAH bagi kesabaran, ketabahan, sifat kasih sayang yang tak pernah luntur untuk  jaga anak-anak mama, Kakak Safrina dengan Adik Iman...ameenn..

sejujurnya kalau mama kata tak pernah mengeluh..adalah tipu la kan...huhu..sukar juga menjadi isteri PJJ, hujung minggu sahaja bertemu suami, menjaga 2 anak kecil dan berdikari..

YANG PASTI..

kalau kita REDHA..ALLAH pasti mudahkan jalannya..sama juga kisah arwah nenek yang mama jaga masa sakit..kalau kita Redha, pemergiaan nya..Pasti sedih tu tidak lah keterlaluan..

Ahmad Iman, 1 month..4.5kg


alhamdulilah..kudrat mama masih kuat..kuat untuk anak-anak mama...bahagia pasti menunggu kita di penghujungnya..ameenn..

Kakak Safrina dah pandai berdikari..1tahun 6 bulan usianya..adik Iman Lahir..
dan ternyata..dua2 anak mama sangat baik..mudahkan mama dalam urusan mama..

Ahmad Iman 78 hari..

ahmad iman, 2 month..5.2kg


alhamdulilah..syukur pada MU untuk anugerah terindah buat daku..amanat MU ini akan dijaga, dididik dengan sebaik mungkin..

ayat agak skema..ahaa..

Kakak Safrina mama, 1 year 8 month

pelanggan-pelanggan mama yang nak dapatkan vitamin Shaklee secara COD..mama kami dah sihat.yeayy..

kawasan COD : Kota bharu.kubang kerian.pengkalan chepa.bachok.peringat.kok lanas

TALIAN HOTLINE MAMA : 013-5265534