Tuesday, March 11, 2014

Pengedar Shaklee di Selangor dan Kota Bharu

Berita baik untuk warga Selangor DAN Kota Bharu.

Hubungi Wakil Pengedar Sah kami hari untuk mendapatkan produk kesihatan Shaklee anda secara COD area: Rawang, Bukit Beruntung, bukit sentosa,Rasa DAN area Kota Bharu, Kubang Kerian, Panji, Pengkalan Chepa, Padang Tembak, Tawang.Kini, anda boleh mendapatkan produk SHAKLEE melalui pengedar kami, secara COD dan boleh berjumpa terus dengan beliau untuk mendapatkan consultation mengenai produk Shaklee dan masalah yang anda hadapi. Insyaallah, beliau akan membantu. Beliau yang saya maksudkan ialah Puan Aznira Sekiranya anda mempunyai persoalan dan masalah yang berkaitan dengan kesihatan dan penyakit, dan ingin mendapatkan produk Shaklee secara COD di kawasan yang dinyatakan, bolehlah hubungi beliau segera.
 PUAN AZNIRA AB. RANI

Puan Aznira Ab. Rani (id number : 1119836)


No Tel: 013-9811616


COD area: Rawang, Bukit Beruntung, bukit sentosa,Rasa DAN area Kota Bharu, Kubang Kerian, Panji, Pengkalan Chepa, Padang Tembak, Tawang.

Sekiranya anda berminat untuk menjadi ahli dan ingin mendapat peluang untuk menjana pendapatan sampingan, anda boleh mendaftar sebagai ahli dan berhubung terus dengan Puan Aznira mahupun saya. 

Hubungi pengedar Shaklee kami di Selangor dan Kota Bharu HARI INI!