Saturday, March 8, 2014

ESP untuk mereka yang ada MASALAH GASTRIK

Makan lambat mula la perut meragam..LAGI pada mereka yang suka skip breakfes..
mula2 xpe, sehari 2 xpe..lame2 bila dah jadi habit..kumpulan asid di perut akan menyebabkan Gastrik..

Gastrik : istilah perubatannya, gastritis..adalah sejenis penyakit keradangan pada dinding/pengalas/mukosa perut. Lazimnya , keradangan berpunca daripada jangkitan bakteria helicobacter pylori (H. pylori) yang turut menjadi penyebab utama kepada kebanyakan ulser perut.bila dah terkena gastrik memang nak ubati tu bukan lah sukar tetapi kena disiplin kan diri. makan ikut timing,makanan pedas kena elak kan./pendek kata kena berpantang la.

Jangan x tahu ESP juga boleh meredakan gastrik anda...selain ESP..ini lah gabungan dalam meredakan Gastrik yang saya pernah kongsikan.Ostematrix.Di sini


Dengan bantuan ESP SHAKLEE:ESP yang juga merupakan sumber protein unggul daripada kacang soya merupakan sejenis tumbuhan yang tinggi sifat alkalinya yang dapat meneutralkan keasidan di dalam perut. Di samping itu, nutrien protein yang terkandung di dalam esp sangat membantu membina sel-sel badan yang baru bagi mengantikan sel-sel lama yang telah rosak akibat dihakis asid hidroklorik berikutan semasa proses pencernaan makanan.


Saya kongsikan Testimoni the best ever untuk meredakan GASTRIK.


 Sekiranya anda telah lama menderita penyakit gastrik ini, berilah peluang dan ruang untuk anda menikmati tahap kesihatan dan kualiti kehidupan anda dengan lebih baik dengan rangkaian produk Shaklee.

******************************************************

Dapatkan ESP anda segera...promosi Mac 2014..buy 6 free 1..mohh lekas buat stok bebanyak..anda x rugi..

  kebaikan untuk dikongsi bersama


pls2,jgn SEGAN jgn MALU..saya sedia membantu anda..


khidmat konsultansi berterusan secara PERCUMA..
pm/contact : FB NIK ANNA OTHMAN

phone/sms/whatsApp:013-5265534

fanpage : LIKE Vitamin4Life

Email : nikshahana@gmail.com 

COD : Kota bharu.kubang kerian.bachok.peringat.kok lanas