Friday, December 12, 2014

JJCM : Mee Udang Di Lemal, Pasir Mas..harus cuba kalau datang Kelantan.

Hari ni nak review tempat makan best..siapa yang tak suka mee udang kan..ala kalau letak udang besar2 masak meggi pun menyelerakan..betul x?..ni bukan bab makan udang ye..saya nak share kalau ada yang datang Kelantan harus cuba Mee Udang yang terletak di Lemal, Pasir Mas..x rugi nak cuba..harga nya berbaloi..

servis tip top..maksudnya..tak de la kena menunggu lama untuk makanan sampai..dan rasa nya yang sangat mabeles..

nah tengok picture sekeping..nanti kita cete details..kedai nya duk kat mana..mana tahu ada yang suka mencuba makanan..boleh try makan kan..

harga biasa bergantung size udang..tapi x lari jauh biasa RM8.00/sepinggan..berbaloi x?

nak tahu tak kat mana?

ni alamat nya: Daerah Lemal (Jalan Pasir Mas-Tanah Merah), 17000 Pasir Mas, Kelantan, Malaysia

senang je nak jumpa kedai makan ni..MEE UDANG SRI LEMAL, roundabout jalan ke tanah merah, pasir mas, rantau panjang..Ambik lane ke Pasir Mas..betul2 sebelah stesen mintak petronas..

jelas tak kawan2?

mak buyung mengidam..lalala


tenkiu mr Papa tulun bawak datang sini..

 

with love,
mama Safrina..

2 comments:

Miss Yana said...

Menarik perhatian sungguh si Udang tuh..

Ninie Niesa97 said...

sedapnyaa ,belanja saya boleh :)