Tuesday, February 8, 2011

Bisnes2 gak, JANGAN SAMPAI MENYUSAHKAN ORANG OK!!..


salam sume..=).

busy ke??

x jugakk..

skrg mse diperlukan untuk belaja...belaja..n belaja..ble nk wat keje ni..aduss..

smlm, 7hb Feb 2011 sy agak lewat ke ofis..sbb menghantar adik ke bus stand balik ke Shah Alam..ayah sy ke HUSM bwk my little sis utk rawatan ultrasound, rawatan susulan slps operate hr tu..yg tragisnye, aku nk cete sket my sis sms me psl bus dia delay..sepatutnye kul9pagi..tp kul 12.30t/h bru gerak..gilakk ahh..=(..lps tu smpai kt machang, kena tuka bas lak..totally menyusahkan org..n hasilnye,,kul 11mlm bru dia smpai S.Alam..brape lme perjalanan dia, mcm nk g sabah naik bas..huhuuh..

sian dia menunggu..lepas ni memang serik..serik..nk naik bus transnasional..menyusahkan..hr tu pon pernah terkena gak, nk g KL..bas kul9mlm tp kul1pagi bru ade bas..memang sengal tahap ape menunggu..bas yang d tunggu itu pon dr KL..addoii....x thu la pengurusan cmne..mmg menyusahkan...

ade sape2 terkena mcm ni x??delay smpai berjam3..pdhal naik bas je bukan kapal terbang pon...sabar je lar..huh~~



meja sy. bilik sy..sila abaikan meja bersepah~~

3 comments:

en.kayrul dn cik nadua said...

wah.besar bilik.mesti gaji pun besar.haha

btw, bilik ana memang kemas. ana yang kita kenal memang pengemas dan well-organised orangnya. Well done,dear :)

IF172 said...

Gaji Engineer tu mmg lumayan pak..
Belanja laksa penang ok gak ni

nik anna said...

kak nas n abg kayrul~wat pengetahuan kalian..gaji cheq ciput je..hu3..fresh graduate la kata kan..hu3..

kemas ke??hi3..

IF172~gaji sket je..tp klo stkt nk mkn laksa penang..cheq leh tlg msk kn...hi3..