Wednesday, March 21, 2012

HEPY BESDAY TO ME!..

tarikh entry sebenar : 15 mac 2012..

Salam..

rsenye entry ni..sgt2 lewat utk dipostkn..tp apakan daya...nk post jugak..ha3
x sangka kn mse cepat sgt berlalu..

okeh..nk bgtau di sni..aku dh berumu 26 tahun pada 15 MAC 2012..x lama lg akan bergelar Puan..EVEN terlambat sedikit dr teman2 seangkatan yang lain..sedangkan mereka telah menimang cahaya mata,xpe la..=(..huwaa..

alhamdulilah..masih diberi peluang utk bernyawa...


so, memandangkan hr tersebut jatuh pd hr khamis..n yg paling bes..hr tu cuti sekolah....aku mmg planning nk ambik cuti pd hr tersebut..byk perkara nk kena settle..esp. borang nikah..xde yg tu, masalah paling besar tuh..betul x?


spoilnye~


tp hr tu mmg aku kena masuk opis jugak...settlekn surat nk g JKR..jumpe JJ...nk xnk, terpaksa ambik half day......time tu la nk wat test saringan HIV,time tu jgk nk g beli barang hantaran, time tu jgk nk settle kad jemputan..(x siap cetak ag sampai hr ni..=((..BOIKOT kedai tuh..hu3..paling terharu..opismate bukak lagu wishes besday to me...suke!..even pepagi tu aku bgtau dia,plz wish my besday..ha3..x malu kn


g klinik kesihatan kt tempat aku tinggal..serius geram jugak..ni jwpan yg best utk mereka yg ambik half day di wktu petang utk buat test HIV.."ptg kita x buat test saringan HIV..kita buat pagi je.".addoii..


kelam kabut jugak sempena hr besday aku nih..hu3..

nombor reg.

so, try g Klinik kesihatan peringat..tempat tinggal my future husband..=)..
alhamdulilah..settle urusan..=)..bru boleh proceed utk isi borang nikah....yuhuuu...



tahun ni...terharu...dpt makan kek..thnks so much bie!
doa pd tahun depan,moga tarikh besday sy jatuh hr cuti sekolah..bru dpt layanan istimewa..i wish!..amin...



tenkiu for the ur secret!


 paling terharu..secret recipe tuh..lalala..*xde org heran pon...



2 comments:

Fiza Ibrahim Apani said...

tahniah ana..selamat mengakhiri zaman bujang...semoga berbahagia hingga ke akhir hayat..

Si Pemburu Bintang said...

lama tak mai blog ni.. actually lama tak buka blog pun.. hihih anyway heppy besday